Seurat

 

GF-logo

 

GLADIATOR FACTORY RY

 

Gladiator Factory on pisimpään toiminut ja paras vapaaotteluseura Kuopiossa. Vapaaottelun lisäksi ”Tehtaalla” voi harjoitella lukkopainia ja brasilialaista jujutsua (BJJ). Lisäksi junnuille on tarjolla Muksu-BJJ sekä koko Tehtaan väelle mm. ohjattua kehonhuoltoa. Tule mukaan treenaamaan ja kokemaan mitä tarkoittaa hyvä treeniporukka!

www.gladiatorfactory.com

 

SAKURAN_LOGO2019

JUDOSEURA SAKURA RY

 

Judoseura Sakura on kuopiolainen vuonna 1967 perustettu judoseura. Sakurassa toimii kaudella 2019-2020 yhdeksän ryhmää. Jäseniä seuralla on n.150 ja seurassamme harjoittelee kuukausittain lähes 200 judon harrastajaa. Toimintaa on kaikenikäisille ja monentasoisille judon harrastajille – lapsille ja aikuisille, aloittelijoille ja kokeneemmille, kilpailijoille ja kuntoilijoille. Seurassa toimii myös sovelletun judon ryhmä, erityistukea tarvitseville judon harrastajille. Judoseura Sakuran työ lasten ja nuorten liikunnan edistämisessä on tunnustetusti laadukasta; seura on kehittynyt tasolle, jossa Suomen Olympiakomitean määrittelemät seuratoimintaohjelman tavoitteet toteutuvat.

www.judoseurasakura.fi

 

jujutsu

 

KUOPION JU-JUTSUSEURA RY

 

Kuopiolla on pitkä historia Hokytoryu ju-jutsussa, sillä seuramme on perustettu jo vuonna 1984. Olemmekin yksi pisimpään toimineita paikallisia kamppailuseuroja. Nykyään Kuopion ju-jutsuseurassa voi Hokutoryu ju-jutsun lisäksi harrastaa Kenjutsua, juniori ju-jutsua sekä lajinomaisista harjoitteista rakentuvaa kuntoliikuntaa. Kuopion ju-jutsuseura on aktiivisesti esillä paikallisissa liikuntatapahtumissa, järjestämässä lajinäytöksiä, sekä tarjoamassa tietoa harrastusmahdollisuuksista. Seuramme ohjaajilla on pitkä kokemus liikunnan ja kamppailulajien parissa, ja ohjattujen monipuolisten harjoitusten kautta harrastajille pyritään rakentamaan oma, nousujohteinen urapolku kamppailu-urheilun, ja liikunnallisten elämäntapojen parissa.

www.kuopionjujutsuseura.fi

 

kks

 

KUOPION KARATESEURA RY

 

Kuopion Karateseura on tarjonnut harrastajille huippukaratea vuodesta 1980. KKS on yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä karateseuroista. Jäsenmäärä on n.160, joista yli puolet ovat junioreita ja karatekidsejä. Seuran tyylisuunta on wado-ryu. Kuopion Karateseura on myös tähtiseura ja kuulumme Suomen Karateliittoon.

www.kuopionkarateseura.fi

 

kuotkd-logo

 

KUOPION TAEKWONDO RY

 

Kuopion Taekwondo on vuonna 1987 perustettu liikunta- ja urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja terveelliseen elämäntapaan taekwondon harrastamisen kautta. Seura järjestää harrastus- ja kilpailutoimintaa neljästä ikävuodesta ylöspäin. Harjoitukset koostuvat monipuolisesti taekwondon eri osa-alueista sekä kuntoilusta, joten jokaisella on mahdollisuus monipuoliseen harrastamiseen. Tällä hetkellä seurassamme on yli 100 aktiivista harrastajaa, joista lasten ja nuorten osuus on noin puolet. Seura järjestää taekwondon peruskursseja nuorille & aikuisille kaksi kertaa vuodessa. Lasten ryhmiin ja kuntotaekwondoon voi tulla mukaan ympäri vuoden.

www.kuopiontaekwondo.com

 

DancFlow

 

DANCE FLOW KUOPIO RY

 

Dance Flow Kuopio ry on jäsenmäärältään ja palvelutarjonnaltaan Kuopion sekä lähialueiden suurin ja valtakunnallisestikin suurimpia Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseuroja. Sen historian voi katsoa alkaneen vuodesta 1968, jolloin syntyi Tanssikerho Viäntäjät. Tanssiurheiluseura kantoi nimeä Tanssiseura J&V ry 2004-2019, kunnes muutimme uusiin tiloihin heinäkuussa 2019 ja saimme uudeksi nimeksi Dance Flow Kuopio ry.

Seura turvaa ja edistää Kuopion seudulla kilpatanssin, rock'n'swing- ja kuntotanssin sekä erityisryhmien harrastustoimintaa ja kilpaurheilua sekä tekee yhteistyötä eri tanssiharrastusten lähellä olevien organisaatioiden ja muiden toimijoiden kanssa.

Ammattitaitoinen, laadukas ja pedagoginen ohjaus- sekä valmennustoiminta on ollut aina seuran paras ja näkyvin menestystekijä. Lisäksi seurassa on otettu erityisesti huomioon lasten ja nuorten osallisuutta, liikunnan harrastamista sekä terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja edistävät eettiset periaatteet.

Dance Flow:lle on myönnetty tähtimerkki -status, ja sen edustajat ovat vahvasti mukana myös Tanssiurheiluliiton toiminnassa.

www.danceflow.fi


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot